Dermesztő, Trump Disney sorsára jutott

Így megy ez a PC világban.

2019. 03. 02. 8:47
null
Forrás: /vault.fbi.gov/walter-elias-disney
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Átadták az Oscar szobrokat, de a gála ezúttal sem zajlott le politikai felhangok nélkül.

A díjazottak számos esetben nyíltan bírálták Donald Trump amerikai elnököt és a határ védelmére tett – szerintük a szabadságát eszményét csorbító – intézkedéseit. A flitteres ruhakölteményekben pompázó megszólalók egymást felülmúlva igyekeztek a bevándorlást és a bevándorlókat pozitív, a nemzetet színesítő, gazdagító áldásként bemutatni.

Az köztudott, hogy Hollywood a baloldali, liberális értékrend elkötelezett híve, ezért nem is lepődött meg senki az ilyen irányú megnyilatkozásokon.

De az már szembetűnő – immár sokadszor –, hogy a liberális körök mindent és mindenkit tolerálnak, elfogadnak egészen addig, amíg az illető véleménye az ő véleményükkel megegyezik. Amint más, tőlük eltérő világnézettel találkoznak, azonnal a földbe döngölik.

Korábban az egyik legnagyobb hollywoodi ikont, Walt Disneyt is megtalálták már FBI-os „hírszerző” múltjával, felfedve ezzel, hogy milyen gonosz ember volt valójában, azt pedig már nem teszik hozzá, hogy pusztán azért, mert a kommunistáktól féltette Amerikát.

Akkor ugyanis az Egyesült Államokban a legnagyobb valós ellenség a kommunizmus ideológiájának terjedése volt, amely ellen tevékenységével Disney harcolt, és minő véletlen, ma a bevándorlás jelenti a legnagyobb veszélyt, amivel szemben Trump védi az országot.

Fotó: /vault.fbi.gov/walter-elias-disney

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.