Donald Trump mindenkinek pénzt adna

Az online, valamint telefonos beszélgetéseket ez a téma uralja.

2020. 03. 27. 11:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nálunk kijárási tilalom van, de a tapasztalatom szerint az ellenőrzés nem egységes. A nővérem is itt él a városban egyedül, ő olykor átjön hozzám kocsival, és még egyszer sem látott rendőrt. Több barátom viszont azt mesélte, hogy amikor autót vezettek, nem is egyszer állították meg őket, és a rendőrök azt kérdezgették, hogy hova és miért mennek, ki az, aki velük együtt ül az autóban.

A napok múlásával egyébként egyre fegyelmezettebbek az emberek. Eleinte sokan nem vették komolyan a fenyegetést, de már zömmel üresek az utcák, rengetegen otthonról posztolnak képeket, és a példa ragadós lett. A nyugati és a keleti partról szörnyű hírek érkeznek, de itt, Kansasban nincsenek turisták, ezért nincs akkor tömeg és mozgás, mint mondjuk New Yorkban vagy Kaliforniában. A regisztrált betegek száma hetven körül van, és nem hallottam halálos áldozatról. Még kimehetek futni, hogy karban tartsam a testemet, amíg az edzések szünetelnek. A hatóságok egyébként azoknak, akik nem a kertvárosban laknak, kimondottan ajánlják is, hogy olykor menjenek ki sétálni a levegőre, persze kerülve a többi embert.

A sajtó azt írta, hogy Donald Trump elnök mindenkinek pénzt adna, egyesek szerint minden amerikai állampolgárnak, más hírek csak a munkájukat elvesztő emberekről szólnak, és az online, valamint telefonos beszélgetéseket ez a téma uralja. Gondolom, néhány napon belül ez is eldől majd.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.