Egy kínai nő behatolt Donald Trump floridai birtokára, ezért őrizetbe vették

Forrás: MTI2019. 12. 19. 9:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A floridai rendőrség őrizetbe vett szerdán egy kínai nőt, aki behatolt Donald Trump amerikai elnök floridai birtokára.

Az 56 éves nőre a Mar-a-Lago klub biztonsági emberei figyeltek fel, és távozásra szólították fel. Engedelmeskedett, de később visszajött, és fényképeket készített Trump hatalmas luxusvillájáról. A biztonsági őrök ekkor kihívták a rendőrséget.

Az őrizetbe vétel után kiderült, hogy lejárt a nő tartózkodási engedélye. Jelenleg rendőrségi fogdában van.

Novemberben egy floridai bíróság nyolc hónap szabadságvesztésre ítélt egy ugyancsak kínai nőt birtokháborítás miatt Mar-a-Lagóban. A nő márciusban jutott be a klub területére azt hazudva, hogy rokona az egyik klubtagnak. Felmerült a gyanú, hogy kémkedni akart, de ezzel nem vádolták meg. Az ítélethirdetés előtt nyolc hónapot töltött előzetes letartóztatásban. Szabadulása után kitoloncolás vár rá.

A pazar Mar-a-Lago villa Florida második legnagyobb ingatlanja. A 128 szobás épületegyüttest 1927-ben építették, és Donald Trump 1985-ben vásárolta meg 8 millió dollárért.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.