Egyre többen akarják normalizálni a pedofíliát

Egyre többen támogatják azt, hogy legalizálják a felnőtt és gyerek közötti szexuális kapcsolatot, és olyanok is vannak, akik mentegetik a pedofilokat. A téma most ismét felütötte a fejét egy megosztó tévéműsor kapcsán – írja a V4NA Hírügynökség.

Forrás: V4NA Hírügynökség2021. 03. 19. 18:00
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyugati országokban egyre jobban igyekeznek legalizálni a pedofíliát azzal, hogy szemet hunynak a gyermekek ellen elkövetett cselekedetek felett, vagy éppen támogatják azokat. A politikailag korrektség jegyében, az identitáspolitika támogatói egyáltalán nem kelnek fel a gyermekek védelmére.

A téma körüli vita most újra felütötte a fejét a “Gewoon. Bloot.” (Egyszerűen Csupasz) című, Hollandiában sugárzott műsor kapcsán. Ebben fiatalkorú gyermekek kérdezhetnek élőben öt teljesen hétköznapi embertől. Az öt vendég azonban anyaszült meztelenül áll a gyerekek előtt, akik így – a műsor készítői szerint – felfedezhetik mi az emberi testből a valóságos és a normális. „Az Instagramon, a Snapchaten és a TikTokon mindenki tökéletesnek tűnik, sokan használnak szűrőket, sminkeket, vagy akár operáción esnek át annak érdekében, hogy jobban nézzenek ki”, közölte a holland televíziós műsorszolgáltató.

A konzervatív politikusok elégedetlenségüknek adtak hangot, és aláírásgyűjtésbe kezdtek a műsor kapcsán. “Ez a tisztesség megsértése és ellentétes az erkölccsel”, mondta a Református Politikai Párt (SGP).

„Gyerekek kérdezgetnek a tévében felnőttkorú meztelen férfiakat, piercinggel a péniszükben. A közszolgálati műsorszolgáltató ezzel a pedofília népszerűsítését végzi. Még hogy a gyermekek szexuális nevelése? Magamutogatók tábora!„-mondta Thierry Baudet a fórum a Demokráciáért párt vezetője.

Valójában a pedofília büntethetőségének a kérdése nem új téma, az 1970-es években Jean-Paul Sartre francia filozófus is támogatta az európai baloldal legnagyobb nevei által közölt, a pedofília védelmében nevű kiáltványt.

Sergio Romano a Corriere della Sera című lapban felidézte, hogy a petíciót 1977-ben indították, miután három férfit letartóztattak, mert szexuális kapcsolatba léptek több tizenöt éves fiúval. A férfiak több, mint három évig börtönben voltak, várva a tárgyalásukat. A fiúkat azonban, mint kiderült, nem érte erőszak, hanem nyilvánvalóan kijelentették beleegyezésüket. Innen indult a petíció, amelyet a baloldali elit és az akkori értelmiség támogatott, hogy töröljék a büntető törvénykönyvből a baloldal által elavultnak tekintett szabályozásokat.

Fotó: V4NA

A pedofíliát támogató propaganda azonban nem csak egy-két csoportra korlátozódik. A világnak van egy olyan progresszív része, amely másfajta hozzáállást hirdet a pedofilokkal szemben, és nem bűnözőként, hanem áldozatként tekint rájuk. Ez a helyzet különösen az angolszász országokban, az ultra-progresszív egyetemeken és más ”szellemiségű„ körökben van jelen.

 

Amint arról az InsideOver beszámolt, a német Würzburgi Egyetemen a Ted Talk keretében zajlott korábban egy előadás „Future Societys” címen. A jelenlévő előadók között volt Mirjam Heine orvostan-hallgató, aki egy meglehetősen vitatott beszédet mondott arról, hogy az embereknek változtatnia kell a pedofíliához való hozzáállásukon.

Előadásában Heine néhány tudományos kutatást is idézett, amelyben a pedofíliát ”megváltoztathatatlan szexuális irányultságnak„ minősítik.

Mint a rendezvény programjában írták, a hallgatót egy bizonyos Dr. Klaus Beier, Berlin egyik szexológiai osztályának igazgatójának munkája ihlette. Heine szerint senki sem felelős a szexuális irányultságáért és az érzéseiért, de mindenki felelős a velük kapcsolatos cselekedeteiért.

Az elfogadás jegyében a legújabb kezdeményezése az, hogy nyilvánosan kérik a pedofilok elfogadását, és a pedofília legalizálását. Ez a Pedophile című dokumentumfilm üzenete is: a mentális zavar megértése. ”A pedofilok már régóta a legdémonizáltabb emberek ebben a társadalomban„, hangzik el a filmben. ”Új kutatások azt mutatják, hogy a pedofilok állapotának megértése és kezelése az első lépés a gyermekek szexuális bántalmazásának elkerülésében.„

Manapság ráadásul a pedofilok egyes esetekben felvállalják a saját arcukat, amivel könnyen azonosíthatóvá válnak, például a szülők számára.

Mindeközben a kaliforniai progresszivizmus központjában 2020 októberében a demokraták elfogadtak egy törvényt, ami enyhíti a büntetést kiskorúakkal való szexuális kapcsolat létesítése esetén, ha kevesebb mint tíz év van a két ember életkora között. A törvény támogatója, Scott Wiener demokrata képviselő szerint a törvényjavaslatot azzal a céllal nyújtották be, hogy véget vessenek az ”LMBTQ személyek diszkriminációjának„.

De már korábban is középpontban volt a pedofilok normalizálása. A nyugat-berlini „Kentler-projekt” részeként rendszeresen árva gyermekeket helyeztek el pedofil férfiaknál, feltételezve, hogy ideális nevelőszülőkké válnak, éppen a kisgyerekek iránti érzelmeik miatt. A gyakorlat évtizedekig folyamatosan működött, a pedofil nevelőapák pedig rendszeres ellátási támogatást is kaptak.

Helmut Kentler vezető szerepet töltött be Berlin oktatáskutatási központjában. Meg volt győződve arról, hogy a felnőttek és a gyermekek közötti szexuális kapcsolat ártalmatlan.

A berlini gyermekjóléti szervezetek és a kormányzó szenátus pedig vagy szemet hunyt, vagy akár jóvá is hagyta az elhelyezéseket.

Máshol, az intézmények túlságosan toleránsak a pedofíliával és az elkövetőkkel szemben is. Hollandiában 2013-ban a fellebbviteli bíróság ítélete kimondta, hogy nem lehet betiltani Martijn nevű alapítványnak a tevékenységét, amely több mint harminc éve hirdeti folyamatosan a pedofíliát.

2019-ben a Strijd Tegen Misbruik alapítvány az úgynevezett ”pedofil kézikönyv„ betiltását kérte. A több mint ezer oldalas könyv részletesen elmagyarázza, hogy a pedofilok hogyan vonzhatják, gondozhatják és bánthatják a gyerekeket anélkül, hogy ezt bárki megtudná. Ferdinand Grapperhaus akkori igazságügyi miniszter azt mondta az üggyel kapcsolatban, hogy a minisztérium ügyvédeinek álláspontja szerint a tilalom lehetetlen, mert a könyv nem tartalmaz bűnügyi anyagot.

Hollandiában ráadásul létezik egy olyan párt is, amit a pedofilok pártjaként emlegetnek.

A Testvéri Szeretet, Szabadság és Sokféleség Pártja (Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit) eredetileg 2006-ban alakult, majd tavaly újraalapították. A párt a kiskorúakkal való szexuális kapcsolatok legalizálását és a gyermekpornográfia birtoklásának dekriminalizációját szorgalmazza. Újjászületésükre reagálva tavaly októberben néhány száz ember a Save All Kids egyesület jóvoltából utcára vonult, hogy a pedofília elfogadása és normalizálása ellen tilatkozzon.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Pexels

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.