Elfogták a madridi hamis bombariadók feltételezett elkövetőjét

A férfi április 11-én Ecuador madridi nagykövetségéhez riasztotta a rendőrséget, míg a múlt héten azzal riogatta a hatóságot, hogy robbantás fenyegeti az ausztrál nagykövetséget.

Forrás: MTI2019. 04. 24. 15:33
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Spanyolországban a rendőrség őrizetbe vett egy férfit, aki nagy valószínűséggel többször is hamis bombariadóval okozott pánikot – jelentette be szerdán a spanyol rendőrség.

Az illető a múlt héten kedden azzal riogatta a hatóságot, hogy robbantás fenyegeti az ausztrál nagykövetséget. A képviseletnek otthont adó toronyépületben van a kanadai és a brit követség is. A hatóság kiürítette a toronyházat, de semmilyen robbanószerkezetet nem találtak.

Az őrizetbe vett férfi április 11-én Ecuador madridi nagykövetségéhez riasztotta a rendőrséget ugyancsak hamis bombariadó bejelentésével.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.