Európában is van már halálos áldozata a járványnak

Franciaországban a pénteki adatok szerint eddig 11-en betegedtek meg a járványban, hárman közülük már felgyógyultak, és elengedték őket a kórházból.

Forrás: MTI2020. 02. 15. 14:30
null
Vuhan, 2020. janur 30. Temetkezsi cg alkalmazottjnak vdfelszerelst ferttlenti munkatrsa a kzp-knai Hupej tartomnybeli Vuhanban 2020. janur 30-n. A knai egszsggyi hatsgok szerint eddig 170 ember halt meg a koronavrus j, elszr Hupej tartomnyban azonostott vltozata okozta betegsgben, a fertzttek szma meghaladja a htezret. A krokoz a vilg tbb orszgban megjelent. MTI/AP/Chinatopix Fotó: - Forrás: MTI/AP/Chinatopix
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghalt az első koronavírussal fertőzött ember Európában. A 80 éves kínai turista egy párizsi kórházban, tüdőgyulladásban hunyt el – jelentette be Agnes Buzyn francia egészségügyi miniszter szombaton.

Az idős férfi a járvány gócpontjából, a kínai Hupej tartományból származott, és február elején vitték be a Bichat-kórház intenzív osztályára. Több napig válságos állapotban volt.

A férfi lányát is kórházban ápolják Covid-19-fertőzéssel – ahogyan a járványt elnevezték -, de élete nincs veszélyben, és hamarosan elbocsáthatják – közölte a miniszter.

Franciaországban a pénteki adatok szerint eddig 11-en betegedtek meg a járványban, hárman közülük már felgyógyultak, és elengedték őket a kórházból.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.