Felesége nincs, ezért kisfiút erőszakolt meg egy afgán migráns

Mohammad Rahman Arsala harmincéves afgán migráns három évvel ezelőtt az őt befogadó Franciaországban megerőszakolt egy 12 éves fiút. A férfit letartóztatták, a bíróság nemrégiben hozott ítéletet az ügyében. Az ügyvédje a bíróság előtt rendhagyó védekezést adott elő – írja a V4NA Hírügynökség.

Forrás: V4NA Hírügynökség2021. 07. 17. 15:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy afgán migráns Franciaországba érkezése után két évvel, 2018-ban szemet vetett egy 12 éves kisfiúra. A buszon figyelni kezdte a gyermeket, majd amikor az leszállt a járműről, követni kezdte. A pedofil férfi a karjánál fogva egy játszótér melletti elhagyatott házba vonszolta a fiút, ahol megerőszakolta. Arsala ezután, mintha mi sem történt volna, visszavitte a gyereket elrablásának helyszínére. Ott négy lány lett figyelmes a zavartan viselkedő kisfiúra, ők értesítették a rendőrséget is. A férfi elmenekült, de a hatóság a nyomára bukkant és letartóztatta.

Az afgán férfi azzal érvelt a bíróságon, hogy nem követte volna el a bűncselekményt, ha házas lett volna, ha van egy felesége, aki – mint mondta – kielégíti a szükségleteit.

Ügyvédje pedig azt kérte a bíróságtól, hogy vegye figyelembe a vádlott „kulturális” hátterét. Mint fogalmazott: „Mindannyiunkat más kulturális normák befolyásolnak.” Ezzel arra utalt, hogy a pedofil férfi szülőhazájában, Afganisztánban bevett „norma” a kiskorú fiúk idősebb férfiak általi szexuális zaklatása. A helyi hatóságok azt állítják, tehetetlenek.

Arsalának nem ez volt az egyetlen kifogásolható megnyilvánulása. 2018 áprilisában hazavitt magával egy fiatal lányt és a falhoz vágta, valamint egy iskola előtt kisgyerekekről is készített fényképeket, valamint rajtakapták, amint egy strandon maszturbál.

Letartóztatása után a börtönben bántalmazott egy ápolónőt, és azzal is vádolják, hogy szexuálisan bántalmazta egy rabtársát.

Mohammed Rahman Arsala a kisfiú megerőszakolásáért 15 év börtönbüntetést kapott.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.