Felszállt az orosz repülőgép, hogy segítsen Amerikán – Nézze meg!

Vlagyimir Putyin elnök megkérdezte Trumpot, hogy az Egyesült Államoknak van-e szüksége segítségre. A válasz kiderülhet abból, hogy a szállítás tényét már a Reuters is megerősítette.

Forrás: rt.com2020. 04. 01. 13:46
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár Donald Trump hétfőn bejelentette, hogy Oroszország egy nagy szállítmányt, orvosi felszereléseket küld az országnak, sokakat meglepett, hogy Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője kedden azt mondta, Vlagyimir Putyin elnök megkérdezte Trumpot, hogy az Egyesült Államoknak van-e szüksége segítségre, aki ezt elfogadta. Peszkov hozzátette, hogy reméli, az USA képes lesz visszaadni a szívességet, ha erre szükség lesz.

Fotó: Oroszország honvédelmi minisztériuma

Az USA nem az egyetlen ország, ami ebben a helyzetben segítséget kapott. Olaszország is Oroszországhoz fordult, amely orvosi csapatokkal és felszereléssel – köztük 600 darab lélegeztető géppel – segítette az ország védekezését a koronavírussal szemben.

 

Forrás: rt.com

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.