Felszínre hozták a Cardiff City játékosával eltűnt kisrepülőgépben talált holttestet

Felszínre hozták azt a holttestet, amit a Cardiff City labdarúgócsapatának játékosával, Emiliano Salával a fedélzetén két hete lezuhant kisrepülőgép maradványai között találtak.

Forrás: MTI2019. 02. 07. 10:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A légibaleseteket vizsgáló brit hatóság (AAIB) közlése szerint a repülőgép maradványait a rossz idő miatt egyelőre nem sikerült felszínre hozni. Azt még nem hozták nyilvánosságra, kinek a testét találták meg.

A lezuhant repülőgép roncsaira vasárnap bukkantak rá.

A gépen a 28 éves Emiliano Salán kívül az 59 éves pilóta, David Ibbotson tartózkodott.

Az argentin támadó a Nantes-tól szerződött a Cardiffhoz, ezért utazott Franciaországból Angliába. Az egymotoros repülőgép pilótája – a rendőrség tájékoztatása alapján – 1500 méteres magasságban kérte, hogy alacsonyabban haladhasson el a Guernsey-szigetnél, majd az ereszkedés közben, 700 méteres magasságnál eltűnt a radarképekről.

A játékost a balesetet megelőző héten klubrekordot jelentő, 17 millió euró (5,4 milliárd forint) körüli összegért igazolta le a Cardiff.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.