Folytatódhat a bajnokság, de csak nézők nélkül

Az egymilliárd eurós várható veszteség miatt nem szívesen halasztanák el a pontvadászatot.

Forrás: MTI2020. 04. 18. 17:58
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Madrid főpolgármestere szerint Spanyolországban csakis nézők nélkül, legkorábban május végén folytatódhat a labdarúgó-bajnokság.

Jose Luis Martinez-Almeida szombati rádióinterjújában hozzátette, ameddig nem tudják kordában tartani a koronavírus-járványt, addig elképzelhetetlen, hogy bármilyen sporteseményt szurkolók előtt rendezzenek meg.

Hozzátette, nyáron még biztosan ugyanez az állapot lesz, de valószínűleg még ősszel sem lehet majd rajongókat engedi a mérkőzésekre.

A La Liga illetékesei korábban elmondták, hogyha nem tudják befejezni a bajnokságokat, akkor a jelenlegi állás alapján döntenének arról, hogy mely csapatok induljanak a nemzetközi kupákban.

Amennyiben le kell fújni a bajnokságot, akkor a liga körülbelül egymilliárd eurós veszteséget szenved, ha nézők nélkül lehet folytatni, akkor 350 millió eurót

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.