Golyóálló mellényben kampányolt a kanadai kormányfő

Golyóálló mellényben vett részt egy kampányrendezvényen szombaton Justin Trudeau kanadai miniszterelnök – jelentette a Reuters hírügynökség.

Forrás: MTI2019. 10. 13. 9:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hírügynökség arról számolt be, hogy fotóriporterük képein jól látható, amint Trudeau vaskos védőfelszerelést visel az inge alatt az Ontario államban, Mississaugában tartott kampánygyűlésen.

A hathetes választási kampányban most először rendőrök vették körbe Trudeau-t a színpadon.

A CBC kanadai közszolgálati televízió a Trudeau által vezetett Liberális Párt név nélkül nyilatkozó illetékeseire hivatkozva arról számolt be, hogy Trudeau azért viselt mellényt, mert a párt fenyegetést kapott. A kormányfő másfél órás késéssel érkezett a rendezvényre, ahol végül semmilyen incidens nem történt. Kanadában október 21-én tartanak általános választást.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.