Így fogadták Székelyföldön Orbán Viktort – videó

Erdélyi körútja során a magyar miniszterelnök a Székelyföldi Jégkorong Akadémia jégcsarnokába is ellátogatott, ahol az utánpótláskorú játékosokkal közösen elénekelté a székely himnuszt is.

Forrás: FACEBOOK.COM/ORBANVIKTOR, MTI2019. 05. 10. 19:13
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erdélyi körútja során Orbán Viktor a Székelyföldi Jégkorong Akadémia jégcsarnokába is ellátogatott, ahol az utánpótláskorú játékosokkal közösen elénekelte a székely himnuszt is.

A magyar miniszterelnököt az akadémia növendékei fogadták, a kormányfő többükkel kezet fogott, és közös fényképek is készültek a mezt viselő jégkorongozókkal.

A január 18-án átadott Székelyföldi Jégkorong Akadémia orvosi és módszertani központja a magyar állam 640 millió forintos támogatásával épült fel. Az épületben szárazedzések lebonyolítására alkalmas edzőterem, szintetikus jeges felülettel burkolt korcsolyapálya, korcsolyagép, a lövéstechnikát és bottechnikát fejlesztő eszközök, valamint Románia egyik legmodernebb sportorvosi központja kapott helyet.

Az Orbán Viktor Facebook-oldalára feltöltött videót ITT tudják megtekinteni.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.