Jon Voight: Higgyünk Istenben és harcoljunk Trump győzelméért

Jon Voight, Hollywood élő legendája nem titkolja, hogy teljesen más politikai nézeteket vall, mint az amerikai filmes szakma túlnyomó többsége. A színész ma a közösségi médiában egy hátborzongatóan erőteljes felhívást tett közzé az elnökválasztással kapcsolatban.

Forrás: demokrata.hu2020. 11. 12. 9:29
null
Forrás: Twitter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Oscar- és Golden Globe-díjas szupersztár – aki nem mellesleg a csodaszép Angelina Jolie édesapja – a Twitteren közzétett videójában amerikai honfitársaihoz szólva gusztustalannak nevezi azt a „hazugságot, hogy Bident választották” az Egyesült Államok elnökévé.

Mintha nem tudnánk mindannyian, mi az igazság – mondja, hozzátéve, hogy „amikor valaki megpróbál csalni, az nem fog menekülni, fizetnie kell” tetteiért.

Fotó: Twitter

Akik most örömükben ugrálnak, a rájuk váró borzalmak felé ugrándoznak, mert tudom, hogy a baloldal által az amerikaiaknak tett ígéretek soha nem válnak valóra. (.) A polgárháború óta ez a legnagyobb csatánk. A tisztesség és a Sátán csatája. Igen, a Sátáné. Mert ezek a balosok ördögiek. Korruptak. És szét akarják rombolni ezt a nemzetet. Nem engedhetjük nekik.

Hozzáteszi: harcolni kell a korrupció ellen és az elveszettnek tűnő jó érdekében.

Higgyünk Istenben. És harcoljunk Trump győzelméért, mert mindannyian tudjuk, hogy ez a szavazatszámlálás ugyanolyan korrupt, mint ők maguk. Ne adjuk fel, harcoljunk, harcoljunk úgy, mintha ez lenne életünk utolsó csatája!

Az eredeti cikket IDE KATTINTVA érheti el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.