Kigyulladt egy teherhajó Mallorca közelében, mentik a legénységet

Kigyulladt egy olasz zászló alatt hajózó teherhajó szerdán Mallorca székhelyétől, Palmától mintegy 40 kilométerre délre, a Földközi-tengeren, a legénység nagy részét kimentették, a lángokat pedig kora délutánra szinte teljesen sikerült megfékezni.

Forrás: MTI2019. 05. 15. 11:37
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tengeri mentők tájékoztatása szerint a Grande Europa 25 fős legénységének 15 tagját kimentették és biztonságba helyezték, a lángokat pedig „gyakorlatilag sikerült teljesen eloltani három mentőhajó és a hajó saját tűzoltó berendezéseinek segítségével”.

A mentőegységek a közösségi médiában egy rövid videót is közzé tettek, melyen az látszik, hogy mentőhajók vízzel locsolják a kormos hajótestet, melyből már sem füst nem száll, sem lángok nem csapnak ki. A tűz oka egyelőre ismeretlen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.