Kiterjedt területek maradtak áram nélkül Angliában

Áram nélkül maradtak London és Délkelet-Anglia kiterjedt területei péntek este – közölte a helyi áramszolgáltató, amely szerint az áramszünetet a National Grid energiaelosztó hálózatban bekövetkezett meghibásodás okozhatta. Az áramellátást később helyreállították.

Forrás: MTI2019. 08. 09. 23:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az áramkimaradás Londonban fennakadásokat okozott a városi közlekedésben, illetve az országban több helyütt késéseket okozott a vasúti közlekedésben is.

A Thameslink nevű vasúti társaság közölte, hogy az általa üzemeltetett vonatok legtöbbje megállt. „A villamosenergia-ellátás meghibásodása miatt az egész hálózaton keresztül közlekedő vasúti szolgáltatásokban késések fordulhatnak elő, vagy törölhetik őket” – írták.

Bár a helyi áramszolgáltató később Twitter-bejegyzésében tudatta, hogy az áramellátás helyreállt, a Thameslink szintén egy mikroblog-bejegyzésben eltanácsolta az utazástól az embereket.

Az East Midlands Trains nevű vasúti társaság szerint az áramszünet a londoni St. Pancras pályaudvar, valamint a Sheffield és Nottingham közötti szolgáltatásait sújtotta.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.