Kórházba került Putyin szóvivője, Dmitrij Peszkov

Azt nem tudni, hogy Peszkov mennyire maradt aktív kapcsolatban az orosz elnökkel.

Bendarzsevszkij Anton
2020. 05. 12. 14:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kórházba került Dmitrij Peszkov, Vlagyimir Putyin orosz államfő szóvivője. A politikusnál Covid-19-et diagnosztizálták, írja az Interfax orosz hírügynökség. – Igen, megbetegedtem. Kezelés alatt vagyok – idézte a hírügynökség Peszkovot.

Az elmúlt hetekben az új típusú koronavírus járvány miatt az orosz vezetés is korlátozta a személyes találkozók számát, és egyre inkább online munkára tért át. Azt azonban nem tudni, hogy Peszkov mennyire maradt aktív kapcsolatban az orosz elnökkel. Putyin szóvivője még március végén beszélt arról, hogy az elnöki adminisztrációban vannak már olyanok, akik elkapták a kórt. A vírus nem kímélte az orosz felsővezetést sem: május elején az orosz miniszterelnök, Mihail Misusztyin és az építkezési ágazatért felelős miniszter Vlagyimir Jakusev után múlt héten szintén koronavírusos lett a kulturális miniszter, Olga Ljubimova.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.