Lelőtték a rendőrök az Antifát támogató gyilkos terroristát

Lelőtték a hatóságok nyomozás közben Michael Reinoehlt, azt a férfit, aki múlt hét végén egy portlandi tüntetésen a gyanú szerint megölt egy Trump-támogatót. Reinoehlről hamar kiderült egyébként, hogy az Antifa támogatója volt.

Forrás: v4na hírügynökség2020. 09. 04. 13:20
Investigators with the Washington State Crime Lab are seen at Tanglewilde Terrace, where law enforcement officers shot a man reported to be Michael Forest Reinoehl, in Lacey
Investigators with the Washington State Crime Lab are seen at Tanglewilde Terrace, where law enforcement officers shot a man reported to be Michael Forest Reinoehl, in Lacey, Washington U.S. September 3, 2020. REUTERS/Caitlin Ochs - RC2JRI9ERZ6A Fotó: REUTERS Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtök éjjel a hatóságok rátaláltak a szökésben lévő Michael Reinoehlre, aki a múlt hét végén Portlandben a gyanú szerint lelőtt egy Trumpot támogató férfit, Aaron „Jay” Danielsont, aki belehalt a sérüléseibe. Az eset nagy felháborodást okozott az emberek körében.

Úgy tűnik, az elkövető az Antifa támogatója volt, illetve hogy tette előre eltervezett lehetett.

Reinoehl ellen nyomozás indult a lövöldözés után, ő azonban megszökött Oregonból. A hatóságok végül a washingtoni Lacey-ben találtak rá, ahol tűzharc alakult ki a felek között. A jelentések szerint Reinoehlnél gépfegyver volt. Végül a hatóságok lelőtték a férfit, aki meghalt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.