Lezárt autóból mentett ki egy csecsemőt „szaktudását” felhasználva egy fegyenc Floridában

Lezárt autóból mentett ki egy csecsemőt különleges „szaktudását” felhasználva egy fegyenc Floridában – közölte vasárnap a CNN amerikai hírtelevízió.

Forrás: MTI2019. 02. 18. 8:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A CNN beszámolója szerint egy csoport rab éppen felügyelet mellett útjavítási munkálatokat végzett a Tampa városához közeli Pasco megyében, amikor meghallották a kétségbe esett szülők segélykiáltásait. A páros véletlenül bezárta a kocsi ajtóit az autó hátsó ülésén beszíjazott egyéves lányukat, az elülsőn pedig a kulcsokat hagyva.

Szerencséjükre a fegyencek egyike „értett a kocsikhoz” és egy pillanat alatt kinyitotta az ajtót egy elhajlított ruhaakasztó segítségével.

„Istennek hála a világ bűnözőiért, mindannyiótokat tisztellek” – idézte a CNN a megkönnyebbült apát.

A gyermek anyja videóra vette az alig öt perces mentőakciót, s közzétette a Facebook-oldalán.

A hírtelevízió honlapján később a segítőkész rabról azt írta, hogy bűnözői ismereteit egy jó cél érdekében hasznosította.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.