Lezuhant egy kisrepülőgép Louisiana államban, többen életüket vesztették

Lezuhant szombaton egy kisrepülőgép röviddel felszállás után Louisiana államban, öten meghaltak – közölte Tony Molinaro, az amerikai repülésügyi hatóság (FAA) szóvivője.

Forrás: MTI2019. 12. 28. 22:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Atlantába indult kétmotoros Piper Cheyenne típusú repülőgép a Lafayette regionális repülőtértől nagyjából egy mérföldre csapódott a földnek egy posta parkolójában.

A baleset helyszínéről készült képeken megperzselt, illetve égő pázsitot, valamint egy kiégett parkoló autót lehetett látni.

Alton Trahan, a lafayette-i tűzoltóság szóvivője szerint négy embert szállítottak kórházba: a gép egyik utasát, a postafiók két munkatársát és egy további személyt, aki szintén a földön sérült meg.

John Bel Edwards louisianai kormányzó a Twitteren fejezte ki részvétét az áldozatok hozzátartozóinak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.