LMBTQ-ideológiát hirdető cukorkareklámok készültek Olaszországban

Az olaszországi arabok szerint bottal kell verni a nőket; Madrid bezárta az utolsó Covid-szállodáját is. Háromszáz felfegyverzett migráns támadt francia rendőrökre Calais-ban; ideológiával átitatott cukorkareklámokat mutattak be Olaszországban.

Forrás: MEDIAWORKS2021. 06. 04. 18:15
null
Részlet a homoszexualitást propagáló olasz reklámból Forrás: YOUTUBE (KÉPERNYŐKÉP)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az olaszországi arabok szerint bottal kell verni a nőket

Jelentős médiavisszhangot kapott Olaszországban a muzulmán vallású, pakisztáni származású, 18 éves Saman Abas eltűnése. A fiatal lánynak azt követően veszett nyoma, hogy visszautasította a szülei által erőltetett kényszerházasságot. Több televíziós vitaműsor is készült az esetről, amelyben arab bevándorlók is véleményt nyilvánítottak a fiatal lány eltűnéséről.

Megdöbbentő vélemények hangzottak el. „A nőt bottal kell verni, nem is akármilyen bottal.” „A nő rengeteg hibát követ el, egy kiadós pofon olyan, mint a sárga lap, figyelmezteti a határokra.” „A nő a férfi alárendeltje, ahhoz sincs joga, hogy visszautasítsa szülei parancsát” – hangoztak fel az eset kapcsán az arab férfiak kommentjei.

Forrás: ImolaOggi

Madrid bezárta az utolsó Covid-szállodát is

Péntektől nem látnak el több koronavírusos beteget a Gran Ayre Colónban, ahová tavaly tavasz óta szállítottak olyan pácienseket, akik nem voltak életveszélyben, ugyanakkor felügyeletre volt szükségük. Az itt fekvő betegeket egy másik intézménybe helyezték át pénteken, melyet június elsején nyitottak meg annak érdekében, hogy 94 ágyat tudjanak biztosítani a karanténköteles, illetve enyhe tüneteket produkáló koronavírus-fertőzötteknek. Madridban 2020 tavasza óta összesen 14 hotelt alakítottak át Covid-szállodává, és összesen több mint 4500 beteget láttak el ezekben az épületekben idén május 30-ig.

Forrás: Voz Populi

Háromszáz felfegyverzett migráns támadt francia rendőrökre Calais-ban

A franciaországi Calais-ban keddről szerdára virradóra ötven migráns próbált betörni a kikötői zónába, vélhetően azért, hogy valamilyen járművel – hajóval vagy kamionnal – Anglia partjai felé vegyék az irányt. Az erőszakos illegális bevándorlókat a francia rendőrök kiszorították a területről, de hamarosan még több, mintegy háromszáz migráns tért vissza vasrudakkal felfegyverkezve. A rendőrök és az illegális bevándorlók közötti heves összecsapás hajnali 3 órától reggel 8 óráig tartott. Pas-de-Calais prefektusa elmondta, hogy a „dzsungel” néven emlegetett calais-i migránstábor felszámolása óta – amelynek során 6400 bevándorlót telepítettek ki és szállítottak át más szálláshelyekre – nem történtek ilyen erőszakos összecsapások a bevándorlók és a francia rendőrök között. Az erőszakos ütközetben 32 rendőr sérült meg, közülük hetet kellett kórházba szállítani.

Forrás: France Info, France Bleu

Ideológiával átitatott cukorkareklámok Olaszországban

A napokban megjelent Dietorella cukorka spotja leplezetlenül viszi vászonra egy két nővel szerelmeskedő férfi ágyjelenetét, egy másik pedig két csókolózó nő ölelkezését.

„A reklámfilm nemcsak undorító, hanem álnok, és hamis, ideologizált üzenetet hordoz” – fejezték ki felháborodásukat jobboldali politikusok, köztük Vittorio Sgarbi híres művészetkritikus. „Senki sem vizsgálja felül, hogy mit látnak a gyerekek a tévében? A hagyományos családmodell lebontását célzó képsorok szinte észrevétlenül juttatják a gyermekek tudatába, hogy egy pár nem kizárólag egy nő és egy férfi lehet, hanem többfajta kompozíció, akár állatok bevonásával is” – teszi hozzá. Sgarbi szenátor bejelentette, hogy gyermekvédelmi intézmények bevonásával követeli a jó ízlést sértő reklám visszavonását.

Forrás: Secolo d’Italia

Borítókép: Jelenet a Dietorella cukorka reklámjából Forrás: YouTube

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.