Meghalt egy tacoevő verseny résztvevője az Egyesült Államokban

Meghalt egy férfi az Egyesült Államokban, a kaliforniai Fresnóban nem sokkal az után, hogy részt vett egy tacoevő versenyen – közölték szerdán a helyi hatóságok.

Forrás: MTI2019. 08. 15. 7:23
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 41 éves férfi kedd este halt meg, nem sokkal kórházba szállítása után. A boncolást csütörtökön végzik el. Egyelőre nem tudni, hogy az áldozat hány tacót tömött magába, illetve az sem, hogy ő nyerte-e az evőversenyt, amelynek részvevői kvalifikálhatták magukat a szombati tacoevő világbajnokságra, amelyet szintén Fresnóban tartanak.

A tavalyi tacoevő VB-t Geoffrey Esper profi evő nyerte, aki nyolc perc alatt 73 tacót nyomott le a torkán.

Az evőversenyek egyre népszerűbb kísérői a sportrendezvényeknek és fesztiváloknak az Egyesült Államokban. A leghíresebb közülük a július 4-i hotdogevő verseny, amelyet a függetlenség napján tartanak a New Yorkban található Coney Islanden. Az idei bajnok, Joey Chestnut 71 hotdogot pusztított el a megszabott idő alatt. Chestnut egyébként professzionális versenyevő, számos evési világrekordot tart jelenleg is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.