Megnyúzták, majd megsütötték maguknak a kutyákat a migránsok

Kétségbeesetten számolt be arról egy lampedusai nő, hogy mit művelnek a migránsok a birtokán. Az illegális bevándorlók amellett, hogy ott isznak és drogoznak, megették a nőnek az állatait is – a bárányok és a csirkék mellett nem kímélték a kutyákat sem, azokat is megsütötték maguknak.

Forrás: V4NA Hírügynökség2020. 08. 09. 22:30
null
Forrás: V4NA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lampedusa szigetére szinte folyamatosan érkeznek az illegális bevándorlók, az általuk elkövetett szörnyűségekről pedig most egy helyi lakos, Rosy Matina számolt be az Il Giornale nevű olasz lapnak. A nőnek van egy telke Lampedusán, éppen egy befogadóközpont mellett, amit még az édesapja vásárolt meg korábban. A helyzet ma azonban úgy néz ki, hogy a migránsok saját tulajdonukként kezelik a területet, ahol mondhatni tábort vertek.

Rosy beszámolója szerint a bevándorlók az ő birtokán isznak, a rajta álló házban pedig közösülnek – az épületben ráadásul erős húgy- és ürülékszag uralkodik. A földön mindenfelé ruhadarabok és takarók találhatók, valamint ételmaradékok és matracok. A nő elmondta, hogy az egyik este, amikor kiment a birtokára, a migránsok hasist ajánlottak neki, és arra is volt példa, hogy őt és a lányát is szexuálisan zaklatták a részeg bevándorlók.

Bár már többször is jelentette a helyzetet Rosy a rendőrségnek, mégsem történt semmi az ügyben. Korábban ráadásul a nő több állatot is tartott a birtokán, például juhokat és csirkéket, ezek közül azonban mára már csak a disznók maradtak meg, mivel az a muszlimoknak tiltott étel.

A migránsok annyira elvetemültek voltak, hogy Rosy négy kutyáját is megették – az állatoknak már csak a maradványait tudta megmutatni a nő az Il Giornale-nak. Rosy beszámolója szerint a kutyákat a migránsok megnyúzták, majd grillen sütötték meg. Arra egyébként volt már példa Toszkánában, hogy egy migráns az utcán egy macskát sütött meg magának.

A helyzet annyira súlyos, hogy a nő már azt tervezi, inkább a saját kezébe veszi a dolgokat, hiszen a rendőrség segítségére nem számíthat. Rosy azt mondta, az édesapja már biztosan használta volna a puskát a bevándorlók ellen, ha pedig ez így folyik tovább, ő is hasonló eszközhöz fog folyamodni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.