Menczer Tamás: A baloldal ássa alá a vakcinába vetett bizalmat!

A külügyi államtitkár szerint a baloldal régi kommunista taktikát alkalmaz: „vádold meg az ellenfeledet azzal, amit te csinálsz!”

Magyar Nemzet
2021. 01. 08. 20:20
MENCZER Tams
Budapest, 2019. szeptember 18. Menczer Tams tjkoztatsrt s Magyarorszg nemzetkzi megtlsrt felels llamtitkr sajttjkoztatt tart a Klgazdasgi s Klgyminisztriumban 2019. szeptember 18-n. A Klgazdasgi s Klgyminisztrium a Keresztny jsgrk Nemzetkzi Konferencija fszervezjeknt 5 milli forintot adomnyoz a Magyar komenikus Seglyszervezetnek az iraki veszlyeztetett helyzetben lv keresztny kzssgek tmogatsra. MTI/Balogh Zoltn Fotó: Balogh Zoltán Forrás: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A baloldal a vakcinákkal kapcsolatban azzal vádolja a kormányt, amit ő maga tesz! – mutatott rá Menczer Tamás a HírTV Magyarország élőben című műsorában, amelyet Facebook-oldalán is megosztott.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára idézte Krekó Pétert, a Political Capital baloldali elemzőintézet vezetőjét, aki azt nyilatkozta:

„Ha aláássák az emberek szándékát a beoltásukra, Orbán Viktornak viselnie kell a politikai következményeket.”

Menczer Tamás szerint ezzel az elemző „megadta a receptet” a magyar kormány és Orbán Viktor gyengítésére. És éppen ez az, amit a baloldal csinál. – Brüsszelből nem jön elég vakcina. A magyar kormány erre azt mondja, hogy mi szeretnénk menteni a magyar emberek életét, és ezért keleti országokból is igyekszünk vakcinát vásárolni a szakemberek iránymutatásai alapján, és ezen a ponton a magyar baloldal a kormányt támadja – magyarázta. – Akkor ki ássa alá a vakcinába vetett bizalmat, a baloldal, vagy a kormány? – tette fel a kérdést.

– A baloldal játszik orvososdit, és bírál vakcinákat minden ismeret nélkül!

– figyelmeztetett, azokra a bírálatokra reagálva, hogy orosz és kínai fejlesztésű oltóanyagok esetleges beszerzésén is dolgoznak.

Krekó Péter védekezésére, amely szerint kiforgatták szavait, az államtitkár úgy reagált, hogy ha ez még így is van, akkor is a régi kommunista taktikát alkalmazzák, miszerint „vádold meg az ellenfeledet azzal, amit te csinálsz!”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.