Menczer Tamás ismét kiosztotta a DK-s politikust + videó

Nem hagyta szó nélkül, hogy Varga Zoltán fennhangon szidta az Operatív Törzs tagjait.

Magyar Nemzet
2020. 11. 03. 21:19
MENCZER Tams
Budapest, 2019. szeptember 18. Menczer Tams tjkoztatsrt s Magyarorszg nemzetkzi megtlsrt felels llamtitkr sajttjkoztatt tart a Klgazdasgi s Klgyminisztriumban 2019. szeptember 18-n. A Klgazdasgi s Klgyminisztrium a Keresztny jsgrk Nemzetkzi Konferencija fszervezjeknt 5 milli forintot adomnyoz a Magyar komenikus Seglyszervezetnek az iraki veszlyeztetett helyzetben lv keresztny kzssgek tmogatsra. MTI/Balogh Zoltn Fotó: Balogh Zoltán Forrás: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A gyurcsányista Varga Zoltánnak továbbra is a védekezésben szereplők támadása a legfontosabb! Fél év utan ma újra „találkoztunk” – ezzel az üzenettel rakott ki videót Facebook-oldalára Menczer Tamás. Ebben a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára felidézte, hogy a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője egyszer már áprilisban is durván megtámadta, politikai elfogultsággal vádolta Müller Cecíliát. És mint a felvételből kiderült, megtámadta ma is, Varga Zoltán fennhangon szidalmazta az Operatív Törzs tagjait, amikor a meghívottak elhagyták a Népjóléti Bizottság üléstermét. „Szégyen, ami itt történik. Szégyen. Az elmúlt hónapok legnagyobb árulása” – méltatlankodott.

Ám Menczer Tamás ezt ezúttal sem hagyta szó nélkül:

– Azért mert Ön hangosan beszél, ettől még nincs igaza

- lépett oda a DK-s politikushoz az államtitkár.

– Ön meg végképp ne mondjon semmit, mert Ön egy ilyen ülésen megtámadta a tisztifőorvost olyan alpári és aljas módon, hogy az vérlázító! -

kérte számon a DK-s képviselőt kirohanásáért.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.