Nyugdíjasok próbálták feltartani a BLM-tüntetőket + videók

Újra agresszívvá váltak a BLM tüntetések Portlandben. Az erőszakos tüntetőket több helyi lakos, többnyire idősek is megpróbálták feltartóztatni, azonban az aktivisták attól sem riadtak vissza, hogy festékkel locsolják le az időseket és heves vitába szálltak velük.

Forrás: V4NA HÍRÜGYNÖKSÉG2020. 08. 07. 19:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Törvényellenesen gyülekeztek, majd a kiérkező rendőrökre támadtak a BLM aktivistái. A tüntetők kukákat gyújtottak fel, amíg elérkeztek a Portland keleti részében található rendőrséghez, mely el volt barikádozva előlük. A rendőrök füstgránátokkal, paprikaspray-vel és egy demonstráló jármű kerekeinek kilukasztásával tudták végül felszámolni az illegális gyülekezést.

A zavargásokat a helyi lakóközösség is észlelte és több tisztes korú lakos is utcára vonult, hogy megpróbálja lecsitítani a kedélyeket. Egy járókeretes hölgy például BLM táblát tartva próbálta meggyőzni egy a barikádot vadul püfölő aktivistát, hogy hagyja abba, és megpróbálta eloltani a kukákban gyújtott tüzeket.

Egy másik hölgyről is közzétettek egy videót, aki szintén próbált beszélni a tüntetőkkel, azonban lelocsolták festékkel és kordonba tekerték, miközben azt üvöltözték neki, hogy ez már nem az ő világa.

A Portland Tribune arról is beszámolt, hogy számos helyi lakos támogatta eleinte a BLM mozgalmat, de egy általuk megszólaltatott 72 éves férfi kijelentette, hogy már túl messzire mentek – olvasható a V4NA Hírügynökség cikkében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.