Orbán Viktor történelmi döntését méltatják

A polgárokat segítő történelmi döntésnek nevezték a magyar miniszterelnök által szerda délután bejelentett munkahely- és gazdaságvédelmi intézkedéseket külföldi lapok.

Forrás: 888.HU2020. 03. 19. 15:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A polgárokat segítő történelmi döntésnek nevezte a magyar miniszterelnök által szerda délután bejelentett gazdasági intézkedéseket az Evenimentul Zilei nevű román újság.

Egy másik román lap szerint:

Magyarország jelentette be Európa legbátrabb gazdasági intézkedéseit

- írta elektronikus kiadásában a Ziarul Financiar című vezető román gazdasági-pénzügyi napilap.

Az újság beszámolt az Orbán Viktor miniszterelnök által szerdán bejelentett gazdasági csomagról, megemlítve, hogy Magyarország az év végéig felfüggeszti minden magánszemély és vállalkozás hiteleinek tőke- és kamatfizetési kötelezettségét.

A Ziarul Financiar a cikk címében kiemelte:

Európa legbátrabb intézkedései Magyarországról érkeztek: Orbán Viktor felfüggesztette év végéig a lakossági és vállalati hitelek törlesztőrészleteinek fizetését.

A cikk – akárcsak a legfontosabb román újságok, hírportálok és hírtelevíziók – részletesen ismertette a magyar kormány által szerdán bejelentett gazdasági csomag részleteit – hívja fel a figyelmet cikkében a 888.hu.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.