Pedofilokat mosdatnak a drag queenek Facebook-oldalán

Hatalmas felháborodást váltott ki a brit Drag Queen Story Hour nevű Facebook-oldalra feltöltött bejegyzés, amely egyesek szerint pedofilmosdatásnak minősülhet. A botrány miatt kénytelenek voltak módosítani a bejegyzést, egyértelművé téve, hogy nem támogatják a pedofíliát, azonban volt már példa arra, hogy szexuális bűncselekmények miatt elítélt drag queen olvasott fel gyermekeknek.

Forrás: v4na hírügynökség2020. 08. 16. 9:28
Colorful World: Fifty Shades of Purple
A kép illusztráció Fotó: ABIR SULTAN Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Érdekes bejegyzés jelent meg a Drag Queen Story Time UK Facebook-oldalon. A „meseórák” az Egyesült Államokból indultak el, ezeken a foglalkozásokon drag queenek olvasnak fel sok esetben óvodás gyerekeknek, gyakran szexuális tartalmú, LMBTQ-ideológiát népszerűsítő könyvekből.

A brit Meseórák Facebook-oldala azonban nemrég átlépett egy határt. Július 26-án ugyanis az írták ki, hogy a „szerelem nem ismeri a kort”. A bejegyzés mellé egy fotót is feltöltöttek, amelyen egy férfinak látszó ember szivárványos zakóban és esernyővel integet.

Love has no age! ??? . . . Additional information for those who need it: You can find love even if you're as old as this... Posted by Drag Queen Story Hour UK on Saturday, July 25, 2020

A bejegyzés – amely még mindig elérhető – komoly felháborodást váltott ki, ezért augusztus 12-én pontosítaniuk kellett.

„Kiegészítő információk azoknak, akiknek szükségük van rá: megtalálhatod a szerelmet akkor is, ha olyan idős vagy, mint ez a fickó, de a MAP-ot nem támogatjuk. Nem támogatjuk, nem nézzük el, nincs semmi közünk hozzá” – írták, azonban az eredeti kijelentést nem távolították el.

A MAP a pedofilokra használt alternatív megnevezés, kiskorúakhoz vonzódó személyt jelent (Minor Attracted Persons).

Az új bejegyzésben azt is elismerték, hogy ők egy „oktatási és szórakoztató vállalkozás, amely 0–12 éves gyermekeket oktat LGBT+ emberekről és elfogadásról”.

Az, hogy a bejegyzés után sokan pedofilmosdatásra asszociáltak, nem véletlen. Tavaly tavasszal ugyanis Houstonban egy olyan drag queen olvasott fel gyerekeknek, akit tíz évvel korábban elítéltek szexuális bűncselekmények miatt.

Alberto Garza drag queen nevén Tatiana Mala Nina 2009-ben öt év felfüggesztett büntetést kapott, amiért orálisan közösült egy nyolcéves fiúval még 2006-ban.

Az év elején felkerült a TikTokra egy videó, amelyen jól látszik, hogy egy Tynomi Banks nevű drag queen a földön kúszva közelít meg egy nagyjából hatéves kislányt, majd feláll és táncol neki, a videó végén meg pedig megsimogatja a lány fejét, majd magához is öleli. A „műsort” több felnőtt is végignézte, tapsolva és mosolyogva figyelték a mozdulatokat.

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.