Pénzt akartam felvenni, és hatalmas sor állt

Pénteken jelentették be a vészhelyzetet, akkor az emberek megrohamozták a boltokat és verekedtek a különböző termékekért.

2020. 03. 18. 14:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyedül vagyok, mert úgy döntöttem, jobb, ha a lányaim nem a fővárosban élik át ezt az időszakot, hanem a családomnál, Sumen városában. Viszonylag kevés esetet jelentettek nálunk, de azok legtöbbje Szófiában van. Az iskolákat bezárták, online oktatást vezettek be, egyelőre nem nagy sikerrel, minden tanár más és más alkalmazásokat támogat a tanóráin, ennek még ki kell alakulnia.

A nemzeti tévéadó délelőtt a kicsiknek, délután a nagyoknak sugároz oktatóműsorokat. Az utcán mindenki maszkban jár és kesztyűt visel, legalábbis amikor legutóbb kint jártam, így volt, de ennek már megvan három napja is. Akkor pénzt akartam felvenni, és hatalmas sor állt az automatánál, meg a boltok előtt. Pénteken jelentették be a vészhelyzetet, akkor az emberek megrohamozták a boltokat és verekedtek a különböző termékekért, úgy éreztem, nagyon rosszat hoz ki ez a helyzet mindenkiből. Annak örültem viszont, hogy a kábelszolgáltató az összes fizetős csatornát ingyenessé tette.

 

...

Ha a többi vírusnaplót is olvasni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/virusnaplo

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.