Rendőrhöz ment segítségért a Black Lives Matter-tüntető

Hiába tüntetnek a Black Lives Matter égisze alatt az emberek a rendőrök ellen, mégiscsak jó, ha van egy közelben. Az egyik tüntetésen ugyanis egy gyerek rosszul lett, az anya pedig egy ott lévő rendőrhöz fordult segítségért, aki végül megmentette a gyermek életét – olvasható a V4NA Hírügynökség cikkében.

Forrás: V4NA HÍRÜGYNÖKSÉG2020. 06. 20. 20:54
null
A Black Lives Matter állítja: az afrikaiak szenvedik el a környezetszennyezés következményeit Fotó: Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Videófelvétel is megjelent az ominózus esetről, ami a Black Lives Matter egyik tüntetésén történt. Egy anya ugyanis, aki tüntetőként vett részt az eseményen Palmdale-ben május végén, kivitte magával a mindössze 11 hónapos gyermekét is. A kicsi lenyelt egy érmét, ami megakadt a torkán, és nem tudott lélegezni, és az eszméletét is elvesztette.

Habár éppen a rendőrség ellen tüntetnek a BLM aktivistái, az anya kétségbeesésében egy rendőrhöz futott segítségért. A rendőr pedig megmentette a kisgyermek életét: eltávolította az érmét a levegő útjából, így a kicsi újra tudott lélegezni és visszanyerte az eszméletét.

A gyereket az incidens után kórházba szállították, a segítő rendőr, Cameron Kinsey pedig azt mondta, abban a pillanatban semmi más nem számított, csak a gyermek élete – olvasható a V4NA Hírügynökség cikkében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.