Sok sikert kíván Orbánnak a Soros elleni küzdelemben egy izraeli külügyi igazgató

Exkluzív interjút készített Eli Vered Hazan úrral, az izraeli Likud külügyi igazgatójával a Tűzfalcsoport.

Forrás: Tűzfalcsoport2020. 03. 18. 18:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

- Beszéljünk a választásokat követő politikai helyzetről Izraelben: a Likud győzött, de mi következik most?

- A Likud a legnagyobb párt, de a Kék és Fehér koalíció megszegte a választóknak tett ígéretét: jelenleg egy olyan lista támogatja őket, melynek tagjai arabok, valamint egy zsidó politikus, aki gyűlöli Izraelt mint államot és támogatja a terrorizmust. Lieberman csatlakozott hozzájuk, aki szintén nem váltja be a polgároknak tett ígéretét. Jelenleg mi vezetjük a közvéleménykutatásokat, de Netanjáhú miniszterelnök koalíciós kormányt szeretne alakítani a helyzet miatt. Meglátjuk, mi fog történni. Én bízom Netanjáhúban.

- Izrael és Magyarország is küzd a terrorizmus ellen: hogyan tudjuk segíteni egymást?

- Két olyan terület azonosítható, ahol az együttműködés kölcsönösen hasznos lehet: a titkosszolgálat és a honvédelem terén.

- Hogyan dolgozik Soros a jobboldal ellen Izraelben?

- Soros György belülről pusztítja Izraelt; a szervezetei éjt nappallá téve, kiapadhatatlan forrásból dolgoznak azon, hogy megfosszák az országot zsidó identitásától. Sőt, olyan civil szervezeteket támogat, akik ártatlan zsidókat gyilkoló terroristákat védenek. Sok sikert kívánok Orbánnak a Soros elleni küzdelemben.

A teljes bejegyzést IDE kattintva olvashatják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.