Soros kerületi ügyészeket vásárol magának + videó

Egy amerikai politikai kommentátor bizonyítékokat mutat be arra vonatkozóan, hogy hogyan gyakorol hatást Soros az állami igazságszolgáltatási szervezetekre.

Forrás: facebook.com2020. 09. 07. 14:08
null
George Soros, Chairman of Soros Fund Management, listens during a seminar titled "Charting A New Growth Path for the Euro Zone" at the annual International Monetary Fund and World Bank meetings September 24, 2011 in Washington, DC. AFP PHOTO/Brendan SMIALOWSKI (Photo by BRENDAN SMIALOWSKI / AFP) Fotó: BRENDAN SMIALOWSKI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Glenn Beck, a népszerű amerikai politikai kommentátor bemutatta, hogy Soros hogyan költ milliókat az igazságszolgáltatás átformálására.

Soros a baloldali radikálisok támogatója.

A videóban Beck kifejti, hogy a liberális milliárdos által pénzelt liberális jogászok hogyan épülnek be az állami igazságszolgáltatási szervezetekbe. Véleménye alátámasztására bizonyíték gyanánt levelezéseket is bemutat.

Mint arról korábban beszámoltunk, Amerikában már másnak is szemet szúrt Soros efféle tevékenysége. Allen West, a texasi republikánus párt vezetője, aki Amerika legveszélyesebb emberének nevezte Sorost, korábban azt fejtegette egyik írásában, hogy mi a célja Sorosnak, a progresszív szocializmus legnagyobb amerikai finanszírozójának azzal, hogy részt vesz Írország alkotmányának megváltoztatásában – írja a Tűzfalcsoport.blogstar.hu.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.