Soros pénz, kommunista módszer – így tenné tönkre az országot a baloldal

Az ellenzék szereti kioktatni a magyarokat a jogállamiságról, a sajtószabadságról, a demokráciáról és az európai értékekről. De ha alaposabban megnézzük, akkor szembetűnik, hogy magukra vonatkozóan nem tartják kötelező érvényűnek sem az alkotmányos demokráciát, sem a sajtószabadságot, de még az oly` sokat hangoztatott európai értékeket sem. Baloldali politikusok közelmúltbeli megnyilatkozásai arra engednek következtetni, hogy Gyurcsányék sokkal inkább a sztálini tisztogatás és a vörösterror eszközeivel élnének szívesebben, ha mások elhallgattatásáról, megfélemlítéséről van szó. Persze a kommunista módszerek alkalmazásért szinte egyik ellenzéki politikusnak sem kell a szomszédba mennie, csupán elég, ha felélesztik az elfeledett családi hagyományokat – írja a Tűzfalcsoport.

Forrás: TŰZFALCSOPORT2021. 03. 23. 12:09
null
Fekete-Győr András nem akar lemaradni Gyurcsány mögött. Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt hetekben a magyar emberek ízelítőt kaphattak abból, hogy milyen világ vár az országra akkor, ha az ellenzék kerül hatalomra. Tisztogatás, megfélemlítés, ellehetetlenítés, koncepciós perek, bebörtönzés, polgárháborús hangulat, runadázó megszólalások és természetesen az ország kiszolgáltatása a nyugati érdekeknek.

Mindez túlzásnak tűnhet, de ha megnézzük az elmúlt időszak baloldali politikusainak és véleményformálóinak megnyilatkozásait, akkor egyértelművé válik, hogy mi is az ellenzék elképzelése az országgal, és annak állampolgáraival.

A baloldal zárójelbe tenné a jogállamot

A jogállamiság zárójelbe tételéről már 2020-ban beszélt Gyurcsány jogszociológusa. Az ELTE-n tanító Fleck Zoltán szerint: „nagy valószínűséggel egy ’22-es ellenzéki győzelem után időlegesen le kell mondanunk a jogállam tiszta érvényesüléséről. De ez soha nem volt másként rendszerváltáskor, nagy forradalmak után.” A „vörrösterror” gyurcsányista ideológusa forradalmat és rendszerváltást emleget, a jog és a törvény felfüggesztésével, amely garantálja, hogy senkit nem ítélnek el koncepciós perek alapján, nem államosítanak magántulajdont és senkit nem végeznek ki a nyílt utcán ideológiai alapon.

Kommunista ideológiai alapokat követve újságírókat tiltanának el a munkájuktól

A vörösbrigádok kisinasa, az SZDSZ romjain létrejövő Momentum elnöke, Fekete-Győr András ennél már tovább ment, és konkrét „programpontként ” elmondta, hogy ha győznek 2022-ben, akkor szívesen eltiltana foglalkozásuktól jobboldali újságírókat, persze csak jogszabályok alapján. A Momentum elnökének sem kellett a szomszédba mennie a kommunista módszerek felelevenítéséért, hiszen nagyapja megyei tanácselnökként Heves megyében élet-halál ura volt a kommunizmus idején.

De Fekete-Győr az újságírók elleni uszítást magától Lenintől is vehette volna, aki meglepően hasonlóan gondolkodott a sajtó szerepéről:

„mi régebben is kijelentettük, hogy betiltjuk a burzsoá lapokat, ha kezünkbe vesszük a hatalmat. Ha eltűrnénk ezeknek a lapoknak a fennállását, az azt jelentené, hogy nem vagyunk többé szocialisták. Mi nem nyújthatunk a burzsoáziának lehetőséget arra, hogy rágalmazhasson bennünket.”

A feketegyőri módszer alapján Magyarországon lapokat a kommunista megszállás után tiltottak be legutóbb. Egy 1945 februárjában elfogadott kormányrendelet szerint „az átmeneti időszakra való tekintettel és a súlyos papírhiány miatt lapengedélyt kizárólag a demokratikus pártok kaphatnak”. A baloldali érvrendszerben a „demokratikus” már akkor is azt jelentette, hogy olyan párt, amelynek a működését a megszálló szovjet hatóságok engedélyezték, tehát kommunista. Az 1956-os forradalom utáni megtorlások idején a sajtószabadságról Fekete-Győr Andráshoz hasonlóan gondolkodó kommunisták több újságírót is „eltiltottak” a foglalkozásától. És akkor a szörnyűbb dolgokat már nem is említjük. Kegyeleti okokból...

Polgárháború és népirtás emlegetése

A betiltásnál és a cenzúránál némileg tovább ment a kommunista időszakban hatalmas befolyásra szert tevő Apró-klán és Gyurcsány politikusa, Vadai Ágnes országgyűlési képviselő, aki szerint a kormánymédia méltó büntetése az lesz, mint a ruandai propagandistáké. (24.hu)

A kis afrikai országban – amely Vadai képviselő asszonynak eszébe jutott – a hutuk és a tuszik közti véres polgárháborúban megközelítőleg három hónap alatt csaknem egymillió embert irtottak ki. Machetével, és más kézi fegyverekkel halomra kaszabolták egymást.

A Hotel Ruanda című film talán a leghíresebb alkotás, amely elmeséli azokat a borzalmakat, amelyre a gyurcsányista politikus asszociál.

Magyarok nem, de Soros ideológiai szövetségei írhatnak újságot Magyarországon

Miközben Gyurcsány emberei itthon kommunista és polgárháborús módszereket emlegetnek, addig külföldön is érezhető némi mozgolódás. Soros György legnagyobb ideológiai partnere, Michael Bloomberg lapja a „Bloomberg” éppen most készül megjelenni a magyar piacon. Mindezt azután, hogy a 444-hez hasonló, sok más Soros-projekt már működik az országban. Tehát miközben Gyurcsányék a jobboldali újságírókat el akarják lehetetleníteni, addig Soros szépen benyomul Magyarországra, a Momentum legnagyobb megelégedettségére.

1945-ben a helyzet hasonlóképpen festett, csak akkor a szovjeteknek nyitották ki az ajtót.

A fenti megszólalásokból egyértelműen látszik, hogy mi az ellenzék elképzelése, milyen irányba szeretnék fordítani az országot egy esetleges kormányváltás alkalmával.

Azokon akarnak elégtétel venni, akik az elmúlt tíz évben előre tudtak lépni. A középosztályon, a vállalkozókon állnának bosszút, akik soha eddig nem látott méretű támogatásokat kaptak. A magyar családokon állnának bosszút, akik egyértelműen az elmúlt tíz év nyertesei. A saját országuk polgárain állnának bosszút. Nem akarnak mást, mint szembe fordítani egymással a magyar embereket, hogy aztán kedvük szerint megszedjék magukat, hogy majd kirabolják és kiárusítsák idegen érdekeknek az országot. Ezt tették 1919-ben, 1945 és 2002 után is.

(Borítókép: Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje. Forrás: Teknős Miklós)

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.