Soros szervezete a koronavírus idején is rasszizmust kiált

Az Amnesty International arról közölt (ki)oktató videót egy távol-keleti nő főszereplésével, hogy kell a koronavírussal együtt terjedő „veszélyes rasszizmusnak” ellenállni.

Forrás: Tűzfalcsoport2020. 03. 16. 14:57
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miközben Ivan Rioufol, az egyik legsikeresebb francia esszéista, a Le Figaróban írt cikkében azt fejtegeti, hogy a koronavírus, miután akadálytalanul megérkezett Kínából, szabadon kering a Soros György-féle „nyitott társadalomban”, a Soros-féle Amnesty International arról közöl (ki)oktató videót egy távol-keleti nő főszereplésével, hogyan kell a koronavírussal együtt terjedő „veszélyes rasszizmusnak” ellenállni írta meg a Tűzfalcsoport Blogstar oldal.

A nő a Twitteren közzétett videóban pontokba szedve sorolja fel a szerintük követendő magatartást kifejtve, hogy szerintük „a koronavírus nem kifogás a rasszizmusra. Semmi sem az.”

  • Ismerd fel a rasszizmust!

  • A diszkrimináció politikai véleménybe vagy akár tréfába is képes beágyazódni, ezt nem hagyhatod.

  • Folytass párbeszédet!

  • Legyél nyitott és hallgass olyan emberekre, akik tanulmányozták és tapasztalták a rasszizmust.

  • Ez erősíti a megértést és támogatást nyújt számodra.
  • Mutass rá a problémára!

  • Hívd fel rá a figyelmet, még akkor is, ha biztonságosnak tűnik a helyzet. Mindig állj ki!

  • Figyelj a kifejezésmódodra!

  • A szavak árnyékot vethetnek az emberi méltóságra, és ösztönözhetik a sztereotípiák kialakulását.

  • Fejezd ki az elköteleződésed!

  • Egy olyan világot akarunk, ahol szabadon élhetünk, félelem nélkül. Rajtunk múlik, hogy ez megvalósul-e.

    Sőt, egy másik képi anyaguk bizonyos értelemben veszélyesebbnek mutatja a faji diszkriminációt, mint az említett világjárványt.

    Végül Rioufol rávilágít arra is, a koronavírusnak van egy speciális erkölcsi üzenete is: rávilágít a globalizáció által meggyengített és „megfertőzött” emberi lelkekre is, és ennek sokkal súlyosabb következményei vannak, mint a halálos koronavírusnak.

    A koronavírus tehát veszélyes Soros nyitott társadalom eszmerendszerére, ezért szemlátomást mindent megtesz a világjárvány szélsőliberális definiálására – olvasható a Tűzfalcsoport Blogstar oldalán.

    A téma legfrissebb hírei

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Címoldalról ajánljuk

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.