Szakértő: Azoknak volt igaza, akik fenntartották a készültséget

A szaloniki események arra intenek, hogy azoknak volt igaza, akik továbbra is fenntartják a migrációs válság miatt bevezetett készültséget – mondta Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő szombaton az M1 aktuális csatornán.

Forrás: MTI2019. 04. 06. 20:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szakértő bejelentkezése előtt Muci Attila, az M1 aktuális csatorna tudósítója a szaloniki menekülttáborból azt jelentette, összecsaptak a migránsok rendőrökkel. Az összecsapásra akkor került sor, amikor a migránsok megpróbálták elhagyni a tábort; a migránskaraván – a tudósító információi szerint – Észak-Macedónia, aztán Szerbia felé akart elindulni.

Gyarmati István erre reagálva elmondta, örvendetes, hogy a görög hatóságok fel voltak készülve, s „elkezdték nagyon komolyan venni ezt a problémát”.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.