Többen meghaltak és megsérültek egy bangladesi vonatbalesetben

Egy kisiklott személyvonat legkevesebb öt utasa vesztette életét és hatvanöt megsérült vasárnap az északkelet-bangladesi Kulaura településnél – közölte egy magas rangú helyi tisztségviselő.

Forrás: MTI2019. 06. 24. 6:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tofajel Ahmed szerint a fővárosba, Dakkába tartó Upaban Express szerelvényének öt vagonja egy vasúti hídon letért a sínekről, amikor azok alatt összeomlott egy áteresz.

Ahmed szerint legalább tizenöten a sérültek között válságos állapotban vannak, s folyik a kutatás az esetleg még a roncsokban rekedhetett utasok után.

A helyi televíziós csatornák ugyanakkor több mint száz sérültről tudnak.

A hatóságok a balesetet követően felfüggesztették a vasúti összeköttetést az északkeleti régió és Banglades többi része között.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.