Transzneműségre manipulálják a szülők gyereküket

Sokkoló videó jelent meg arról, hogy a szülők hogyan adják a kislány szájába azt, hogy ő valójában transznemű fiú. Az indok, hogy szerintük a gyerek jobban szeret összevissza futkározni és birkózni, ezek pedig fiús jellemzők.

Forrás: v4na hírügynökség2021. 02. 14. 15:20
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyermekbántalmazásnak jellemezte a Blaze Media munkatársa azt a videót, amelyben egy kisgyereknek azt magyarázzák be a felnőttek, hogy ő transznemű. A felvétel a Label Free szervezettől származik, és a kislány valószínűleg két szülőjével szerepel rajta. Az egyik felnőtt a kamera mögül beszél, a hang alapján ő egy nő. Az ágyon a gyerek mellett ül valószínűleg a másik szülő, aki bár nőnek néz ki, férfias hangon beszél, így a jelek szerint ő is transznemű lehet.

A gyereknek a kamera mögött álló szülő azt mondja a videó elején, hogy ő egy transznemű fiú, majd a másik szülő elmagyarázza neki, hogy ő lánynak született, de fiúnak érzi magát. Erre a kislány feltehetőleg bólint, majd a mellette ülő szülő azzal folytatja, hogy ez így teljesen rendben van.

Ezek után megkérdezi a gyereket, hogy a csendes, lányos tevékenységeket szereti, vagy inkább ugrálni, hülyéskedni és birkózni szeret? A gyerek válasza erre az, hogy valószínűleg a fiús viselkedést szereti, majd ebbe beleegyezően bólint a mellette ülő felnőtt.

A videó többekből is felháborodást váltott ki, mert úgy érezték, hogy a gyermeket belekényszerítik a transzneműségbe, manipulálják. Volt olyan nő, aki azt kommentelte, hogy gyerekként ő is szerette a fiús játékokat, de nagyon örül neki, hogy a szülei nem voltak „háborodottak”, és emiatt boldog anyuka és feleség lett belőle. Más azt kérdezte, hogy hol vannak ilyenkor a feministák – hiszen a videó azt sugallja, hogy a lányok nem élvezhetik a keményebb, fiús játékokat.

Olyan felhasználó is volt, aki elmesélte, hogy az óvodáskorú unokája nemrég egy olyan időszakon ment keresztül, amikor önmagát autónak tekintette, és szirénázva futkosott a ház körül. A gyereket mégsem költöztették át a garázsba, és nem is kezdték el gázolajjal etetni.

Hogy kik szerepelnek a videóban, azt nem lehet tudni. Egy konzervatív transznemű aktivista, Blaire White azonban arról számolt be, hogy a gyermek egyik szülője felszólító levelet küldött ki neki arról, hogy ne kritizálja őket, miután foglalkozott a témával.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.