Újra rács mögött a maffia egyik tagja

Újra rács mögé került a szicíliai maffiához tartozó Salvatore Milano – közölte az ügyészség és a rendőrség kedden.

Forrás: MTI2020. 09. 08. 11:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A palermói ügyészség maffiaellenes részlege zsarolással és maffiamódszerek alkalmazásával vádolja a Totuccio vagy Tatieddu néven ismert férfit. Milano őrizeti fogságba került.

A vád szerint a férfi bűntársaival együtt védelmi pénzt csikart ki a Palermo óvárosában dolgozó kereskedőktől. Utóbbiak 500-1000 euró (180 ezer és 360 ezer forint) közötti összegeket fizettek ki azért, hogy zavartalanul folytathassák tevékenységüket, és ne kelljen tartaniuk a maffia bosszújától.

Milano a Cosa Nostra maffiacsoport egyik vezető tagja Palermóban, és 2008-ban már elítélték. Legutóbb ügyvédjei kérésére házi őrizetbe helyezték át, és csak egy elektronikus lábbilincset kell viselnie.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.