Utasok ezrei rekedtek az amszterdami repülőtéren üzemanyagtöltési problémák miatt

Mintegy 20-30 ezer utas rekedt szerdán az amszterdami repülőtéren az üzemanyag-feltöltésben keletkezett problémák miatt – közölte a reptér egyik szóvivője.

Forrás: MTI2019. 07. 25. 6:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány óra elteltével a problémát sikerült megoldani, így a repülőgépek ismét rendesen feltankolhattak, és folytatódtak a felszállások.

A Schiphol repülőtér közlése szerint nem minden utasnak tudtak szállodai szobát biztosítani, így néhány ezren tábori ágyakon töltik az éjszakát.

A fennakadás miatt – amely a reptér egy szerződéses partnerénél keletkezett – több mint száz repülőgép nem tudott időben felszállni, 180 járatot pedig teljesen törölni kellett.

A KLM holland légitársaság azt közölte, hogy járatainak egy része a torlódások miatt még csütörtökön is késéssel indul majd.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.