Utasokkal teli busz ütközött teherautóval Mexikóban, sok a halott és a sérült

Utasokkal teli busz ütközött teherautóval délkelet-Mexikóban, huszonegyen meghaltak, harmincan megsérültek – közölték szerda este a helyi hatóságok.

Forrás: MTI2019. 05. 30. 6:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baleset hegyvidéki, kanyargós utakkal tűzdelt területen történt Veracruz szövetségi állam Maltrata települése közelében, 250 kilométerre keletre a fővárostól, Mexikóvárostól.

Tizenhét utas a buszban halt meg, ketten a teherautóban, míg ketten a kórházba szállítást követően – számolt be Guadalupe Osorno, a helyi katasztrófavédelem szóvivője.

A Televisa nevű tévéadó felvételeket közölt a balesetről. Ezen az volt látható, hogy a busz oldalára fordult és teljesen kiégett.

A jármű katolikus zarándokokat szállított, akik a fővárosból tértek vissza, ahol felkeresték a guadalupei bazilikát, a világ egyik leghíresebb templomát és leglátogatottabb Mária-kegyhelyét.

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a balesetet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.