Varga Judit: Jourová ugyanazokat a rosszindulatú és felesleges köröket futja

Věra Jourová uniós biztossal az élen bizonyos uniós politikusok úgy viselkednek, mint „a rossz gyerekek, akik nem bírják elviselni, hogy tiszta versenyben alul maradtak”, ezért újabb és újabb játékszabályokat alkotnak, hogy végre nyerhessenek – írta az igazságügyi miniszter kedden a Facebook-oldalán.

Forrás: HÍRADÓ.HU2021. 04. 06. 21:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varga Judit azt írta, hogy Věra Jourová, az Európai Bizottság átláthatóságért és értékekért felelős tagja „húsvétkor is kedvenc hobbijának hódolt, egy német lapnak adott interjúban rágalmazta a magyar demokráciát”. Így volt ez a hetes cikkely szerinti eljárás kapcsán és így van ez most a jogállamisági mechanizmussal is – jegyezte meg.

Az igazságügyi miniszter úgy fogalmazott, hogy „a magyar demokrácia köszöni szépen, jól van, viszont már nagyon elegünk van a brüsszeli buborék folyamatos rágalmazásaiból. Abból pedig még inkább, hogy Jourová asszony folyamatosan ugyanazokat a rosszindulatú és felesleges köröket futja”.

„De mondják: addig jár a korsó a kútra…” – zárta bejegyzését Varga Judit.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.