Véletlenül ölt meg Alec Baldwin egy operatőrt

Alec Baldwin a Rust című westerfilmjének forgatásán kellékfegyverével eltalált két embert, akik közül az egyik életét vesztette – tájékoztatott Santa Fe rendőrsége.

Magyar Nemzet
2021. 10. 22. 10:31
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A forgatást felfüggesztették, a hatóságok pedig vizsgálják az esetet, de eddig senki ellen nem emeltek vádat. Azt, hogy milyen lőszerrel volt megtöltve a kellékfegyver, egyelőre nem lehet tudni. Baldwin szóvivője szerint baleset történt. A színész – a film főszereplője és társproducere – az eset után összeomlott, a megkeresésekre ez idáig nem reagált. 

A Rust a forgatókönyv szerint az 1880-as évek Kansasében játszódik, a címszerepben Baldwin egy tizenhárom éves fiú véletlen baleset miatt elítélt, törvényen kívüli nagyapját alakítja. 

A halálos sebet kapott, ukrán származású Halyna Hutchins operatőr negyvenkét éves volt, korábban oknyomozó újságíróként tevékenykedett. 

Halyna Hutchins operatőr      Fotó: Skynews

A negyvennyolc éves Joel Souzát, a film rendezőjét kórházba szállították. 

Joel Souza rendező   Fotó: Skynews

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.