A Gózon Gyula Kamaraszínház is a virtuális térbe költözött

A legutóbbi premier, Jon Fosse Egy nyári nap című lírai történetének magyarországi ősbemutatója december 5-én az online térben zajlott.

Magyar Nemzet
2020. 12. 10. 18:30
null
Agyigó, Nagyváradi Erzsébet estje Fotó: Theater.hu/Ilovszky Béla
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A társulat következő élő stream-előadása december 16-án az Agyigó, Nagyváradi Erzsébet megható Szabó Magda előadóestje lesz. Az írónőt saját sorain keresztül a Für Elise, a Megmaradt Szobotkának és a Szüret köteteiből idézve önvallomásos módon személyesíti meg a színművésznő. Egy egész élet kilencven percben. Minden boldogságával, minden gyötrelmével tárul fel előttünk Szabó Magda személyisége, Vasicsek János dalaival és gitárkíséretével, Czeizel Gábor rendezésében.

További információ az előadásról itt.

Agyigó élő stream-közvetítés: 2020. december 16., szerda, 19.00

Jegyek itt vásárolhatók.

Agyigó, Nagyváradi Erzsébet estje
Fotó: Theater.hu/Ilovszky Béla

 

December 18-án ismét műsorra tűzik a múlt hónapban még nézők előtt nagy sikerrel bemutatott Molnár Ferenc Előjáték Lear királyhoz című egyfelvonásos szatíráját. Dávid Zsuzsa rendezésében, a főbb szerepekben Dóczy Péterrel, Kálid Artúrral, valamint Nagyváradi Erzsébettel láthatja a közönség a darabot az interneten keresztül élőben. A színdarab a Lear király szerepére készülő színészóriás, Bánáti előadás előtti kínos perceit jeleníti meg a Molnár Ferencre jellemző briliáns, játékos humorral.

Előjáték Lear királyhoz – (balról jobbra) Varga József, Kálid Artúr, Dóczy Péter, Stubnya Béla, Janik László
Fotó: Theater.hu/Ilovszky Béla

További információ az előadásról itt.

Molnár Ferenc Előjáték Lear királyhoz című darabjának élő stream-közvetítése: 2020. december 18., péntek, 19.00

Jegyek itt vásárolhatók.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.