„A törzs üzenete a civilizált társadalomnak”

Bozsik Yvette balettművész, koreográfus Marlo Morgan Vidd hírét az Igazaknak című könyvét ajánlja.

Magyar Nemzet
2020. 04. 29. 11:48
null
Budapest, 2013. szeptember 18. Bozsik Yvette koreográfus Préda című táncművének próbáján a budapesti Nemzeti Táncszínházban 2013. szeptember 18-án. A darabot 2013. szeptember 18-án mutatják be. MTI Fotó: Kallos Bea
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A könyv egy elképesztően izgalmas olvasmány, szinte nem lehet letenni, egy nap alatt olvastam ki. Azért ajánlom különösen most, mert a civilizáció mértéktelensége, a telekommunikáció, az elektroszmog még soha nem volt ilyen pusztító hatással az emberiségre és a természetre, mint most, a kompjuterekbe temetkezett mozgásszegény életmód egyre betegebbé teszi az embereket.

MTI Fotó: Kallos Bea

A könyv egy középkorú amerikai orvosnőről szól, aki eljut egy ausztrál bennszülött törzshöz, az Igazak népéhez, és rajtuk keresztül óriási erőpróbára teszi saját képességeit. Megtapasztalja a test és a lélek összhangját, a tánc és az ének gyógyító hatalmát.

A könyvvel, mely nemzetközi bestseller lett, közvetíti a törzs üzenetét a civilizált társadalomnak: minden élőlény ugyanannak az univerzumnak a része, találjunk vissza a természetbe, és vigyázzunk a Földre.

Mindenki öleljen meg egy fát, amely kozmikus üzenetet közvetít. Bízom benne, hogy az elszigeteltség utáni időszakra is megőrizzük magunkban a békét, a nyugalmat, a mértékletességet, tanulunk a csendből, és ebből a „belső emigrációból”.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.