A Virtuózok decemberben a Müpában lépnek fel

Az elmúlt 5 év felfedezettjei lépnek fel a Virtuózok klasszikus zenei tehetségkutató műsor jubileumi hangversenyén december 30-án két alkalommal a budapesti Müpában.

Forrás: MTI2019. 10. 06. 14:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szólistákat a Virtuózok Zenekar kíséri, amely Szüts Apor művészeti vezetésével ezen a hangversenyen mutatkozik be, valamint a Virtuózok Kamaraegyüttes, amely 2019 februárjában alakult – közölték a szervezők az MTI-vel.

A hangversenyen színpadra lép mások mellett Boros Misi és Balázs-Piri Soma zongorista, Gertler Teo hegedűs, Lugosi Dániel Ali klarinétos, Beke Márk harsonás, a hegedűs Abouzahra Amira és Ninh Dúc Hong Long tenorista. Bemutatkoznak a Kamara Virtuózok ötödik évadának felfedezettjei, köztük a három döntős csapat, a nyertes TanBorEn Trió, a Flautica fuvolaegyüttes, valamint Sárközy Lajos és zenekara.

Az est sztárvendége a tehetségkutató megszületésétől kezdve a Virtuózokkal tartó zsűritag, Miklósa Erika operaénekes.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.