Az Oscar-díjas színész és felesége is beteg

A hollywoodi sztár, Tom Hanks és szintén színész felesége, Rita Wilson koronavírustesztje pozitív lett, mindketten karanténba kerültek – ezt maga Hanks közölte szerdán este az Instagramon.

Forrás: MTI2020. 03. 12. 6:11
HANKS, Tom; Wilson, Rita
Los Angeles, 2020. március 12. 2020. február 9-én, az Oscar-díjak Los Angeles-i átadási ünnepségén készített kép Tom Hanks amerikai színészrõl és a feleségérõl, Rita Wilson amerikai színésznõrõl. Hanks 2020. március 11-én bejelentette, hogy õ és a felesége megfertõzõdött a tüdõgyulladást okozó új koronavírussal, ezért mindketten karanténba kerültek Ausztráliában. MTI/Jordan Strauss/Invision/AP/Invision/Jordan Strauss Fotó: Jordan Strauss
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Rita és én itt vagyunk, Ausztráliában. Kicsit fáradtnak éreztük magunkat, mintha meghűltünk volna, és fájtak a porcikáink is. Ritát időről-időre rázta a hideg. Volt enyhe láz is. És ahogyan ez a mai világban szükséges, elvégeztettük a koronavírus-tesztet, és mindkettőnket pozitívnak találtak” – írta az Oscar-díjas Tom Hanks.

A színész közölte, hogy további vizsgálatok várnak rájuk, elkülönítik és megfigyelik őket mindaddig, amíg a helyi egészségügyi hatóságok ezt szükségesnek tartják. „Nem egynapos program lesz” – tudatta.

Hanks és Wilson Ausztráliában forgat egy egyelőre még cím nélküli filmet Elvis Presleyről. A filmet Baz Luhrmann rendezi. Tom Hanks Presley menedzserét, Tom Parkert alakítja.

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) adatai szerint Ausztráliában jelenleg 120 embert diagnosztizáltak az új típusú koronavírus-fertőzéssel.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.