Az Ossian közzétette a valaha írt leglíraibb dalát

A Teljesség című, új Ossian-nagylemez május 7-én jelenik meg, ősszel pedig budapesti nagykoncertet tervez a zenekar, szeptember 11-én a Barba Negrában.

Bérczes Á.
2021. 04. 23. 13:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Teljesség című, új Ossian-nagylemez május 7-én jelenik meg, ősszel pedig budapesti nagykoncertet tervez a zenekar. Ez utóbbit az Ossian háromszoros ünnepnek mondja, hiszen a Csak a jót és A teljesség című albumok bemutatója, illetve a zenekar 35 éves jubileumi koncertjét tartják egyben szeptember 11-én a Barba Negrában.

– Minden helyzetben igyekszem a lehető legjobb megoldást találni, ezért a 2020-as évet a dalszerzés és a stúdiózás jegyében töltöttük. Még soha ennyi időt és energiát nem fektettünk be egy albumba, nagyon remélem, hogy átjön majd az a lelkes öröm, amivel megírtuk és feljátszottuk az új dalokat. Igyekeztünk változatos és sokszínű lemezt készíteni zenében és szövegekben egyaránt, bízom benne, hogy egy lépéssel közelebb tudtunk kerülni az általam egy jó ideje keresett teljességhez – mondta Paksi Endre énekes, zenekarvezető az új albumukról.

A zenekar ma tette közzé a Lassan ébredő című új dalát, melyhez videóklip is készült. Egy dolog bizonyos: ennyi líraiságot még egyetlenegy Ossian-dalban sem hallhattunk. Soha.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=rGY7xZVUT-I[/embed]

Az eddig közzétett dalokból ítélve eléggé megosztónak ígérkezik A teljesség című, új album. Kíváncsi vagyok, hogyan fogadják majd a nehézfémhez szokott Ossian-rajongók az új pop-rock stílust.

De hát döntsék el önök.

Az utóbbi hetekben hozták nyilvánosságra az Ember a Holdon és a Kell egy szikra című dalaikat is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.