Balatoni turnéval kezd a Pannon Várszínház

Grecsó-Dés-Geszti színművét elsőként a keszthelyi Balaton Színházban mutatja be Vándorfi László társulata.

2020. 07. 15. 15:56
Pap Lvia; Koscsisk Andrs
Veszprém, 2016. november 4. Pap Lívia (b) és Koscsisák András A bunkerrajzoló címû színdarab próbáján a veszprémi Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér nagytermében 2016. november 4-én. A Géczi János azonos címû könyve alapján írt, a Vad Fruttik zenekar frontembere, Likó Marcell élettörténetét feldolgozó „zenés életrekonstrukciót” november 5-én mutatják be a veszprémi Pannon Várszínházban, november 14-én pedig a fõvárosi Thália Színházban is bemutatják a darabot. MTI Fotó: Bodnár Boglárka Fotó: Bodnár Boglárka
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pál utcai fiúkkal kezdi holnap a nyári évadját a veszprémi Pannon Várszínház. Grecsó Krisztián–Dés László–Geszti Péter színművét elsőként a keszthelyi Balaton Színházban mutatja be Vándorfi László társulata, majd még júliusban többek közt az alsóörsi strandszínház, a balatonlellei szabadtéri színpad és a füredi konferenciaközpont műsorában is helyet kap a darab. Augusztusban Egerben és a Tokaji Fesztiválkatlanban, továbbá Dunaföldváron és Veresegyházán is bemutatkoznak Molnár Ferenc figurái. Keresztesi László elsősorban gyerekeknek készült táncos, zenés színdarabját, a Kalózkalandot, az ősszel induló évad első bemutatóját a két nyári hónap során többször is láthatják a fürediek és az alsóörsi strandszínház nézői. Továbbra is a Várszínház műsorán marad Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter A padlás című musicalje, amit majd a veszprémi Hangvillában, a keszthelyi Balaton Színházban és Lellén láthatnak az érdeklődők. Miloš Forman rendező Hair című musicaljét augusztus 4-én Debrecenben a nagyerdei szabadtéri színpadon, augusztus 8-án Balatonakaliban, 9-én és 10-én a Gyulai Tószínpadon mutatja be a veszprémi társulat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.