Bonnie Tyler is fellép a Fesztiválkatlanban

A mára védjeggyé vált rekedtes hangjáról ismert énekesnő karrierjében a végső áttörést a 80-as években érte el, amikor sorra a világ slágerlistáinak első helyén szerepelt.

Magyar Nemzet
2019. 07. 05. 16:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Július 27-én érkezik a Tokaj Fesztiválkatlanba legnagyobb slágereivel és új dalaival az ikonikus brit rockénekesnő, Bonnie Tyler.

A mára védjeggyé vált rekedtes hangjáról ismert énekesnő karrierje az 1970-es évek közepén indult, az It’s a Heart­ache című dalával, ám a végső áttörést a 80-as években érte el, amikor sorra a világ slágerlistáinak első helyén szerepelt. A Total Eclipse of the Heart, a Holding Out for a Hero vagy az If You Were A Woman (And I Was A Man) című slágerei mind a mai napig a rádiók állandó lejátszási listáin szerepelnek.

Közel ötvenéves zenei pályája során számtalan zenei és életműdíjjal tüntették ki, dalaival sorozatok, filmek, musicalek betétdalaiként találkozhatunk, 17 nagylemez és több millió eladott album büszke birtokosa. Bekerült többek között a Guinness-rekordok könyvébe is, és ő lett Nagy-Britannia egyik legsikeresebb és legismertebb énekesnője, aki folyamatosan koncertezik és jelentet meg albumot. – A világ zenei ízlése sokat változott, de valamit biztos jól csinálok, hisz én voltam az első nő, aki felkerült a brit slágerlistára, és a mai napig koncertezem – nyilatkozta Bonnie Tyler.

Magyarországon 2019-ben kizárólag Tokajban, a Fesztiválkatlanban látható és hallható a walesi rockénekesnő. Nyári koncertjén az elmaradhatatlan örökzöld dalok mellett az idén megjelent, Between the Earth and the Stars című legújabb stúdióalbumáról is bemutat számokat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.