Elmarad az Apostol együttes születésnapi koncertje

A zenészek és a szervezők arról tájékoztatták a nyilvánosságot, hogy úgy döntöttek, mégis elhalasztják a koncertet.

Forrás: blikk.hu2020. 08. 04. 9:09
Mezõdi József
Meződi József, az Apostol együttes frontembere Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormány döntése alapján augusztus 15. után sem engedélyezi az 500 fősnél nagyobb rendezvények megtartását. A bejelentés után nagy port kavart a Broadway Jegyiroda közleménye, melyben tudatták, hogy mindez nem érinti az Apostol születésnapi koncertjét, azaz augusztus 28-án meg fogják tartani a rendezvényt a Budapest Arénában. A szervezők azzal indokolták a döntésüket, hogy a hatályban lévő jogszabályok értelmében az esemény létszámkorlátozás nélkül, zárt térben megtartható, mivel olyan rendezvénynek minősül, amely ültetett nézőtérrel rendelkezik. Hangsúlyozták, hogy a közönség biztonsága érdekében a megfelelő egészségügyi és biztonsági intézkedéseket természetesen megteszik és betartják – olvasható a blikk.hu-n.

Meződi József, az Apostol együttes frontembere
Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt

A történtek után a zenekar és a Broadway Jegyiroda hétfőn este váratlan bejelentést tett a Facebookon. A zenészek egy videóüzenetben, a szervezők pedig egy ehhez csatolt közleményben tájékoztatták a nyilvánosságot és a közönséget arról, hogy közös egyetértésben úgy döntöttek, mégis elhalasztják az Apostol augusztus 28-ára meghirdetett 50 éves jubileumi buliját, és a koncertet új időpontban, 2021. március 7-én rendezik meg.

További részleteket IDE KATTINTVA olvashatnak.

Mindenki másképp csinálja

Koncertezzenek vagy sem? Sok zenekarnak ez most a legidőszerűbb kérdés; az Ossian elhalasztotta nagyszabású lemezbemutató koncertjét, a Tankcsapda és a P. Mobil viszont úgy döntött, hogy 500 fő alatti koncerteket tart. Fenyő Miklós és Rúzsa Magdi viszont a jelenlegi ajánlások ellenére 500 fő feletti koncerteken lép fel. Koncertkörkép a Magyar Nemzetben.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.