Feke Pál és Veréb Tamás lesz a Musical Neked Klub vendége

Feke Pál és Veréb Tamás lesz szerda este a Musical Neked Klub vendége; az online eseményen a színművészekkel Szente Vajk, a programsorozat házigazdája a zenés színészi karrierépítés lépéseiről beszélget.

Magyar Nemzet
2021. 04. 19. 19:30
null
Szente Vajk Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nézők előzetes regisztráció után csatlakozhatnak a szerda este 20 órakor kezdődő beszélgetéshez, amelynek a végén a kérdéseiket is feltehetik a résztvevőknek. Az ingyenes online eseményen olyan kérdésekről lesz szó, mint hogy hogyan lesz egy jó hangból zenés színészi karrier, melyek a szakmai fejlődés legfontosabb állomásai, továbbá hogy milyen szempontok alapján érdemes választani a lehetőségek, szerepajánlatok között. Arra a kérdésre is választ kaphatnak a nézők, hogy a résztvevők közül kinek mi számít fontos eredménynek, mi a vágyott szakmai cél a zenés színészi pályán.

Feke Pál ma az egyik legnépszerűbb musicalszínész Magyarországon. Eljátszotta a világ musicalirodalmának számtalan jelentős szerepét, köztük az István, a király című rockopera címszerepét.

Peller Anna Deloris Van Cartier és Feke Pál Eddie Curtis szerepében az Apácashow című musicalben
Fotó: Tari Róbert

Önálló lemezei mellett több tucat zenei kiadvány létrehozásában közreműködött. Szerepel a Budapesti Operettszínházban, a Madách Színházban, a Játékszínben, valamint a Soproni Petőfi Színházban.

Veréb Tamás kilencévesen debütált a Miskolci Nemzeti Színház színpadán az Isten pénze című darabban. A Budapesti Operettszínház művészeként olyan darabok főszerepeit alakította, mint az Elfújta a szél, a Rómeó és Júlia, a Mozart!, a Miss Saigon, de ő énekelte a 2017-es úszó-világbajnokság hivatalos szurkolói dalát is.

Veréb Tamás Puskás Ferenc szerepében a Juhász Levente–Szente Vajk–Galambos Attila Puskás, a musical című produkcióban
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A részvétel ingyenes és előzetes regisztrációhoz kötött, a résztvevők száma limitált. Az érdeklődők az info@musicalneked e-mail-címen kérhetik a belépési kódot a szervezőktől.

Szente Vajk, a programsorozat házigazdája
Fotó: Bach Máté

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.